Originalen och jag tränar på Friskis och Svettis

Sitter svettig vid köksbordet och har just klämt några klyftor Pomelo. Denna fantastiskt goda frukt. Jag har just varit på Friskis och Svettis och kämpat på under ett 75min långt medelpass lett av inte mindre än 3 ledare samtidigt! Jisses, snacka om att man fick ta i då, när man hade tre stycken ledare som spänner blicken i en! Fast mest tycker jag att de är duktiga på att smitta av sig sina leenden och visa vilket engagemang de verkar ha för träning. Det är rätt härligt faktiskt. Måste erkänna att jag gillar det. Kanske har jag mognat sen sist jag hade kort på friskis?

Jag gillar i alla fall de enkla rörelserna, tuffa styrkedelarna och ja, motvilligt även de töntiga klapparna som får än att dra på mungiporna lite. Sen är det ju så skönt att titta sig runt i salen och se alla människor som kämpar och sliter och ser fruktansvärt roliga ut emellanåt. De verkliga originalen tränar på friskis och svettis har jag märkt, och så jag då. =) Men en sak är klar. Jag håller med Lasse Kronér när jag säger att jag måste nog bli ledare själv en dag bara för att få välja musik. Det är ju stundom katastrof! Det gör ju så stor skillnad när det kommer nån låt som man gillar. Då nästan man flyger fram. Så vem vet...nån gång i framtiden kanske det är jag som står där i mitten med tighta röda byxor och ler med hela colgateraden och tjoar käckt...


Så här käckt kan det se ut på friskis. Och visst är kläderna läckra?

Inget Skåne, men en möhippa att minnas länge!

Helgen som gick bjöd inte på en mysig helg i Skåne som jag skrev om här i fredags. Istället blev det en helt fantastisk, galen, mysig och rolig möhippa för mig! Jag var helt "off guard" när jag fick mitt första julkort för helgen, på fredag eftermiddag då jag packat väskan och åkt till Chalmers för att hämta upp blivande mannen. På julkortet stod att jag skulle ta mig hem till syster S (tomtenisse för helgen) och att julen nu var här. Hehe...så började alltså helgen då vi firade att Fröken Pihlström snart blir Fru Chis.

Jag hade svårt att fatta först att jag inte alls skulle åka till Skåne och möhippan som jag inte hunnit tänka på nu det senaste faktiskt var här! Men när det väl sjunkit in och jag fått nån öl och nåt glas vin så kände jag mig toksugen på allt vad helgen kunde tänkas erbjuda. Temat för möhippan var jul, eftersom jag älskar allt som har med julen att göra, och min egen gamla paketkalender blev en central pinal för helgen, som jag bar runt på mest hela tiden.

14 av mina finaste vänner var med och förgyllde helgen och jag känner mig så evinnerligt tacksam för världens bästa möhippa. Men också för att jag har så många fina vänner som jag verkligen håller av. Det är svårt att säga vad som var helgens verkliga höjdpunkt. Allt var ju så kul. Så champagnefrukost, poängpromenad, irländsk julafton, straffläggning, julbord, relaxhäng, trerätters middag, paketöppning och en ösig utekväll får nog dela på utmärkelsen. Tänk att mina vänner kan planera och fixa minst lika bra som orginalet. ;)


Här står de fina uppradade


Galenskaperna har börjat!


Myspys i stugan


Fler som var med och mös


Lördagmorgon i min fina slöja!


Härlig frukostbuffé med bubbel, the way we like it!


Nu hugger vi in!


Mm...frukost


Redo för dagens utmaningar i min egen designade outfit!


Poängpromenaden avklarad i den fina solen


Irländsk julafton


Straffläggning


Bubbeltime!


Blubb, blubb....blubb, blubb...


Jag får försöka mig på att vara konstnär...


Smarrig middag i långbord


Humöret är på topp!!


Festen tar vid på riktigt


Härliga vänner som bjuder på sig själva


En bestämd Stina


Så äter vi igen ;)


Julklappsöppning för mig


Alla tittar snällt på...


And the party goes on!


Hehe...


Partypinglan!


En skånehelg, det var längesen!

Snart rullar bilen ner till Skåneland. Skall bli roligt att åka ner på ännu en bekant skånetur, fast nu var det ju ett bra tag sedan sist! Det blir som vanligt att race för att hinna runt till all släkt och vänner, men det brukar bli så trevligt att det får man ta. Ser fram emot att träffa lilla Alvin på lördag som vi inte sett på ett år och så Vasses alla busiga brorsbarn. Härligt. Får se om man lyckas hålla igen lite på alla fikor som det brukar bli bara. Man har ju faktiskt en brudklänning att komma i om 2 veckor nu ;).

Är också mycket nöjd med att vi igår blev klara med ett första utkast till en bordplacering. Yeey! Tack vare att vi var ute vid festlokalen i början av veckan och blev på det klara med hur det kommer att dukas, så kunde vi äntligen gå vidare med andra detaljer som brodsplacering och festprogram. Jisses, vi kommer vara bröllopsplaneringsexperter när detta är över. Jag kommer konsulta dyrt sedan med min specialistkunskaper när resterande vänner så småningom också skall gifta sig..hihi...


En bild från sommaren 09 i skåne...när Alvin var så här liten. =)

Ps. Blev lite besviken på min fina sjal som jag beställt, som inte var så fin. Okej, den var rätt söt...men till att börja med var den allt för rosa. Inte så där fint blekrosa som på bilden. Så sjalen fick åka tillbaka i en retur till Umeå. D.s

En lite trött och sliten sjalshoppare

Idag när jag kände mig lite trött och lite sliten så passade jag på att beställa en underbar sjal som jag haft ögonen på ett tag nu. Sedan jag börjat fundera på att köpa en sjal från Ester Elenora så har jag sett fler stycken på folk på stan. Det är märkligt att man plötsligt lägger märke till dem överallt, men kanske är det just en sån här sjal alla drömmer om nu? Skall bli spännande att se om den är lika fin i verkligeheten, när den förhoppningsvis kommer om 3 dagar.


Sjalen jag beställt i cremefärg...

En lite trött och sliten sjalshoppare

Idag när jag kände mig lite trött och lite sliten så passade jag på att beställa en underbar sjal som jag haft ögonen på ett tag nu. Sedan jag börjat fundera på att köpa en sjal från Ester Elenora så har jag sett fler stycken på folk på stan. Det är märkligt att man plötsligt lägger märke till dem överallt, men kanske är det just en sån här sjal alla drömmer om nu? Skall bli spännande att se om den är lika fin i verkligeheten, när den förhoppningsvis kommer om 3 dagar.


Sjalen jag beställt i cremefärg...

19 dagar kvar...

Det har inte blivit så mycket skrivet på senaste. Kanske mest för att jag haft en helmysig blivande man att klämma på sen han kom hem för snart en vecka sedan. ;) Det har känts så bra att vara vi två igen och han har fixat ljuvliga cappucinos till mig på morgonen. Inte fel att snart gifta sig med någon i klass med en barista!
Helgen spenderades i Morup, där föräldrarna köpt sommarstuga. Det blev en mysig helg med massa god mat, målning och promenad. Igår han vi också med att träffa fotografen ute vid festlokalen. Vi tittade ut ett par platser att fota på och planerade lite inför dagen. Dagen som snart är här! Hjälp bara 19 dagar kvar. Fantastiskt skoj!


Snart, snart skall våra gäster fylla denna fina kyrka...

Hel igen

Nu är han här. Underbart! Gårdagskvällen och idag har bara varit så härliga. Skönt att ha en varm känsla i magen.  Skönt att känna sig hel igen. Och snart skall vi två bli ett. =) Det blev vi tydligt varse om idag när vi fick träffa prästen. Det var lite pirrigt och något overkligt att sitta och detaljplanera den vigsel som vi haft i våra tankar i mer än ett år nu. Prästen var väldigt lugn (oväntat?), hade ett mycket fast handslag och var faktiskt mycket trevlig. Så tji fick jag för mina tidigare förutfattade meningar. Alltid trevligt att bli positivt överraskad dock, det välkomnar jag!

Dagen avslutades med en kebabtallrik som Mr. Right längtat efter i över ett år, och jag var inte sen att övertygas heller...;)


Här är han! Fästmannen jag håller av =)


Underbara kvalitetskaffe och baristan efterlängtas

Då kan vi öppna kaffebar här hemma nu också. Espressomaskinen och kaffebönskvarnen står uppradade tillsammans med alla nödvändiga tillbehör i grovköket, bara en meter ifrån fönstret. Vi kom enhälligt överens här idag om att vi ju skulle kunna sätta upp en skylt utanför med en liten kaffemeny och så är det bara att räcka över och ta betalt genom fönstret. Hehe....tror dock att baristan behöver öva lite på sitt mjölkskummande innan det är dags att slå upp fönstret till kaffebaren. I fredags morse gjorde jag mig i alla fall en premiärkopp sedan vi åter fått hem vår älskade maskin och efter att jag lyckats inhandla våra favorit kaffebönor. Cappuccinon jag gjorde blev helt okej, men jag ser mycket fram emot när den riktiga baristan kommer hem på tisdag och kan göra mig riktigt fluffiga goda cappuccinos. Det är trots allt sann lycka att få doppa nästippen i perfekt skummad mjölk och slurka i sig lite kvalitetskaffe på hemmaplan!


Kaffestationen!


Min egenhändigt tillverkade cappuccino...

RSS 2.0