Puh! Äntligen framme.

Det blev inte riktigt som planerat igår när vi skulle flyga hem till Göteborg. Efter att ha stigit upp kl. 05.00 på hotellet, slängt i oss en hastig frukost och i regnet kuskat i minibuss till flygplatsen så möttes vi av ett inställt flyg. Jaha, tack för den. Orsaken var visst tekniskt fel och det var bara Brussels Airlines avgångar som var inställda. Lite misstänksamt tyckte vi! Personalen på flygplatsen hade fullt upp med att försöka boka om alla passagerarna till detta flyg som verkade ha varit full bokat.

En liten strimma hopp infann sig när vi fick gå före i kön för att de ville försöka få med oss som skulle åkt via Brussel till Göteborg med Lufthansas plan istället som avgick samma tid som vårt inställda plan. Adrenalinet kickade igång och vi trodde nog för en sekund att detta kanske ändå skulle lösa sig smidigt för oss. Tyvärr, gjorde det inte det. När vi kom fram till incheckningen så var det för sent. Planet skulle lyfta om 20 minuter, utan oss.

Vi blev istället ombokade till en flyg via München som skulla avgå kl. 12.00. Jippi! 5 timmar att fördriva på lilla Bilbaos flygplats där det finns absolut ingenting. Suck. Med lite vouchers från flygbolaget, yatzy och en laptop (dock utan internet) försökte vi så gott vi kunde fördriva tiden. Utan att vara allt för bittra, men bittert var det ändå!

Kl. 17.30 var vi då äntligen framme men en lördag blev vi ändå snuvade på för vi skulle landet kl. 11.40. Grr!

Här har ni en som skall klaga!

Här i cafeterian satt vi och häckade halva lördagen. Vasse försökte dricka sin öl som en riktig stackare ;)

Och förresten. De där färdigpackade trekantssmörgåsarna som alltid finns på flygplatser måste ju lätt vara en av de topp 5 äckligaste sakerna som finns att äta i världen...hua...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0