Punkt för projektet "Bröllop extravaganza i höstskrud"

Idag tycker jag inte att det är roligt att på nyheterna höra om snökaoset i europa! Stängda flygplatser i London, Paris och Frankfurt bland annat bådar inte gott inför mannens hemresa på onsdag. Pratade med honom idag och flygen verkar iaf lyfta från San Sebastian, men sen kanske han ändå blir sittandes i Frankfurt. Usch, och fy så tråkigt det vore...vill inte vänta en dag till nu!

Nu till dagens stora insikt. Insåg precis att vi idag har satt punkt för projektet "Bröllop extravaganza i höstskrud" som löpt parallellt med vårt liv under nästan 1 år och 4 månaders tid. Den sista räkningen är betald, trycksakerna är utskickade, allt lånat är tillbaka lämnat och gifta blev vi med. ;)

Känns skönt och lite smått otroligt att denna följetång så är till ända och att vi kan sätta en stor fet punkt. Visst har det varit roligt, men samtidigt har det känts lite som att plugga på 150% i skolan faktiskt. Nu är vi tillbaka i normal 100% takt igen, eller ja, så normal vår takt någosin kommer bli tror jag. Tycker alltid att tiden inte räcker till...men när vi väl flyttat till landet "mañana" så kanske pulsen kan bli normal igen...

God Jul kära vänner!


Tidningens bild från Frankfurt flygplats...huja...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0