Snuvigt värre

Så har man åkt på sin första förkylning för hösten då. Inte alls oväntat när sommarens ljumna vindar och Floridas heta sol numera har bytts ut mot typsikt Göteborgs höstväder. Snålblåst och lätt regn.

I föreläsningssalen på Handels sitter var och varannan och snörvlar och hostar. Avsaknaden på bra ventilation gör att man formligen känner hur förkylningsbakterierna hoppar på en. Dessutom har jag ju jobbat två kvällar på Gamla Ullevi denna vecka och där blåser det alltid kallt oavsett väder. Man behöver ha mössa och vantar på sig redan i september.

Och det var ingen fotboll som värmde heller. Öis-Sundsvall 0-0 i torsdags inför en publik på 1500 personer. Herregud, det kändes som att det var fler personal (läktarvärdar, poliser, väktare m.m.) än åskådare ju! Allsvensk fotboll i Göteborgskt höstklimat när den är som allra tradigast faktiskt.

3 timmar utomhus inuti Gamla Ullevis betongfundament gick åt till att stampa lite värme i tårna, prata strunt med kollegorna och att hålla koll på att arenans alla rökare höll sig i skinnet. (Det är ju rökförbud på hela arenan). Inte allt för hårt jobb alltså ;).

På denna bild var det deto fler åskådare på Gamla Ullevi. Så vill vi ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0