Strandhäng var det här

Oh, yeah! Visst blev det strandhäng för oss igår. Men tro inte att de där utlovade temperaturerna om 35 grader varmt innebar enbart klarblå himmel och sol hela dagen. Oh, no. Vi bor ju ändå i Baskien ;) På väg ner till stranden blåste det ut av bara...och det var riktigt grått och trist på himlen. Jag såg vår välförtjänta stranddag blåsa bort med vinden där, men killarna var fast beslutna att vi skulle ta oss ner på stranden i alla fall. Så det gjorde vi trots att vi mötte många som gett upp för ovädret och begett sig hemåt. Nåväl, vi slog läger i sanden och väntade envist ut de gråa molnen. Det var absolut inte kallt, bara inte soligt, men sen vände det plötsligt. Jag gissar att vinden tog de gråa molnen med sig och istället fick vi ett kalasväder resten av vår fina stranddag! Ibland lönar det sig alltså att stirra argsint på gråa moln :)

 

Vår fina, rosa kylväska som vi fått i present hade vi packat till 3/4 med öl och till 1/4 med frukt. Vilket vi ansåg vara det man behövde för en heldag på stranden, efter att man just klämt i sig en brunch i megaformat ;)

 

Vasse och vår italienska vän, Alvise, hyrde surfbrädor några timmar och passade på att motionera lite i vågorna. Vi andra nöjde oss med att betrakta surfarna som kämpade på i lite för lite vågor. Sedan badade vi massor i det numera vältempererade havet, åt glass, spelade tärning och just det, drack de där ölen som vi tagit med oss!

 

Välstekta runt om, som små grisar på spett, lämnade vi stranden runt sjutiden på kvällen för att fylla på med lite annat käk än det flytande brödet. Den asiatiska buffén som jag tidigare flaggat för blev nedröstad. Istället blev det ännu ett besök till den amerikanska dinern här istan för lite klassisk, amerikansk junkfood som sköljdes ner med rosa lemonad. Inte helt fel det heller.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0