I oktober vankas besök!

Alltid lika snygga Herr och Fru Burtanovic, vars fantastiska bröllop vi gästade i somras, kommer på besök i höst! Det är alltid lika roligt att öppna min lilla kalender här hemma och stort och brett över en långhelg skriva in ett nytt besök. För det är ju så roligt att umgås med vänner som man verkligen trivs bra ihop med och samtidigt få visa upp vår lilla stad och dess guldkorn.

Tedi och Vasse är gamla barndomsvänner och känner varandra från uppväxten i det lilla samhället Bjuv utanför Helsingborg, där förövrigt nästan hela Vasses släkt bor. Och i Lotta har jag hittat en god vän som är så där härligt sprallig, som har skinn på näsan och som är en jättefin mamma till deras drygt tvåårige son Alvin.

För oss är ett besök i Mariapark, där makarna bor, alltid självskrivet när vi far Skåne runt, så nu ser vi fram emot att få er hit! Resan är inbokad den 20-24 oktober så nu har vi nåt kul att se fram emot :)

Här en lånad bild på paret från förra sommaren (som ogifta) då de precis förlovat sig. Tjusigt säger jag! Och ni skall bara veta vilket superfint, lockigt hår Lotta har. Precis sånt där hår som alla vi med superrakt hår alltid har drömt om!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Du är väl för söt! Ska bli supermysigt att komma o hälsa på i er mysiga stad!

Kramar

2011-08-25 @ 13:53:45
Postat av: Karin

Men vad kul att höra, du är välkommen:)

2011-08-25 @ 13:58:32
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0