Precis utanför...

...där finns det allra bästa med vårt boende här nämligen läget bredvid den stora floden, Urumea, som rinner genom staden. Nu är vårt boende inte så pjåkigt invändigt heller om man lättvindigt viftar bort det faktum att vi saknar balkong, men läget precis vid floden det fullkomligt älskar jag! Sen att den här floden är den bidragande faktorn till att myggen letar sig in så lätt om man har fönstrena öppna på kvällen, det bortser jag helt från här ;) När jag flyttade till San Sebastian i februari och träden var kala så såg vi båda sidorna om floden och alla som promenerade runt den. Det var härligt! Men sen kom våren och sommaren och alla bladen på träden gör att vi numera bara kan studera svajande trädkronor, fast det är ju inte så tokigt det heller.

 

När vi traskar ner till havet eller för all del stan, så går vi gärna ut med floden. Är det en fin dag och vattenmängden i floden, som påverkas mycket av ebb och flod, är hög så glittrar det så vackert av solkatter på vattenytan. Det susar ofta lite lätt i träden och blir man trött i fötterna så slår man sig ner på muren som kantar vattnet. På helgen ser man ofta roddare i floden som i högt tempo kommer åkandes i smala råddbåtar och som har klätt sig i t-shirtar med gälla färger. Och ibland ljuder det också ur en megafon instruktioner till roddarna från någon coach i en båt som kör alldeles intill. Det hör vi även när vi är hemma och befinner oss på åttonde våningen ;)

 

En annan fördel med att bo så nära floden är att när man känner den minsta hemlängtan eller grubblar över något då finns det inget bättre än att rensa tankarna med en promenad eller en joggingtur ett varv runt floden. Så har man sen vips kommit på andra tankar...eller också blivit helt uppslukad av en nya tanke: Hur skall vi någonsin kunna lämna den här vackra stan?

 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Visste du att Josephine Bornebusch har en blogg?

http://blogg.amelia.se/josephine/

2011-08-18 @ 14:15:54
URL: http://parole.blogg.se/
Postat av: Lilla H

vad fint ni bor!

2011-08-18 @ 14:21:57
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Postat av: Helena

Hallå tjejen :) tack snälla :) lägger till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg. kram*

2011-08-18 @ 20:22:48
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Ida - Mamma till Alfons

Jättefina bilder! Gillar speciellt den 6:e bilden! :)

2011-08-18 @ 21:40:43
URL: http://liitenida.blogg.se/
Postat av: Ida - Mamma till Alfons

sv: Man måste ju vara amatör innan man blir proffs ;)

tack så mycket! :)

2011-08-18 @ 23:22:34
URL: http://liitenida.blogg.se/
Postat av: Johannaty

fina bilder hur går det för dig med språket?

2011-08-19 @ 09:24:04
URL: http://johannaty.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hejsan. Jag har bott i Marbella 2,5 ar nu, kom dit som aupair forst, sen pluggade jag spanska tills jag fick jobb, och nu jobbar jag pa mina 3(!) jobb. Maklarbyra, kladbutik och ett visa/mastercard kontor. Trivs som fisken! :)

2011-08-19 @ 12:41:29
URL: http://thesedreams.blogg.se/
Postat av: LInnéa

Oj, vad fint! Själv har vi utsikt över 'garden of death' som vi kallar den. Våran hyresvärds man hängde sig i ett av träden där. Då tycker jag att er utsikt är lite mer charmig;)



Kram!

2011-08-20 @ 09:50:41
URL: http://linneaturner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0