Höghöjdsträning bland de baskiska kullarna

Real Sociedad fixade biffen igår och vann matchen över Barcelona med 2-1! Grattis, grattis. Jag höll mitt löfte och hejade på hemmalaget. Tyckte det var riktigt kul att se underdogen vinna! Matchen sågs dock hemma i sängen på datorn och inte nere på stan. Detta eftersom vi just hade varit ute på ett rejält pass "höghöjdsträning" Vasse och jag. Blev promenadsugna efter en sen frukost igår och bestämde oss för att promenera bort till Vasse jobb, för han hade ändå lite ärenden dit under helgen. Vi tog vägen via strandpromenaden och sedan strosade vi runt i ett kvarter som var nytt för oss. Låg en massa stora, fina hus där, med väldigt olika stilar. 

Systemkameran fick följa med ut igår så det blev en hel del foton tagna som jag nu lagt in i datorn. Suck. Vad tid sånt kan ta ibland alltså. Det skall meckas med sladdar, ladda upp, vändas på bilder, redigeras lite och sedan ladda upp dem på bloggen då....som också tar sin tid. Men, men. Det är i alla fall väldigt kul systemkamera tycker vi. Blir väldigt fina bilder utan större ansträngning faktiskt. Vi är inga proffs...än :)

På kontoret satt jag ute på balkongen och solade nosen medan Vasse fixade sina beräkningar på datorn. Vilket i kort är det han gör när han jobbar. Hehe...i alla fall är det svaret jag oftast får när jag frågar vad han gör på jobbet. På balkongen blev det också en kopp kaffe från nespressomaskinen som de har där. Gott, men starkt tyckte jag. Då sa Vasse att han lagt i två kapslar i den lilla koppen. Inte konstigt att det var starkt!

Nu till höghöjdsträningen. På väg hem från kontoret föreslog jag att vi skulle gå upp längs en slingrig väg upp för kullarna istället för samma väg som vi gick dit. Mannen var med på noterna och vi började klättra. Upp, upp och åter uppåt. San Sebastian ligger på kullar, med en stad emellan ungefär så det är många delar av staden som är rätt kuperad. Det blev en lite längre promenad uppför än vi räknat med men det är alltid kul att se nåt nytt och vilken bra lår- och rumpträning vi fick! Hello Beach 2011! Uppe på kullarna ligger en massa hus och jag kan ju säga att en del av dem här helt magisk utsikt över bukten...så förstår i alla fall liiiite varför man väljer att bo uppe på en kulle. När vi var nästan som högst upp kom en rejäl regnskur över oss. Vi tog skydd under ett träd och väntade ut regnet med några romantiska kyssar. Nästan som på film ;) Sedan fortsatte vår vandring hemåt. Tror vi promenerade ca 2 timmar igår totalt, så inte konstigt att vi inte orkade gå ner på stan för att kolla på matchen sedan. De baskiska kullarna kan verkligen suga musten ur en!


La Concha igår på väg till Vasses jobb


Vattenfyllt här igår. Ibland är det bara sand vid trapporna ner i vattnet. Det är STOR skillnad
på ebb och flod här.


Nyrenoverad gångtunnel mellan stränderna La Concha och Ondaretta som jag tycker blev
riktigt stylish. Allt skall fräschas till här inför sommaren när alla turister väntas.


Coolt hus!!


Vackra skulpturer i parken med dammen, tyckte vi.


Det är här "talangen" jobbar ;)


Här på balkongen satt jag. Flyttade ut en stol och la upp bena på räcket :)




På vägen hem gick vi förbi det här som ser ut som ett slott, men som mest troligt
är ett gammalt kloster. Låg högt upp på kullarna det här....

Kommentarer
Postat av: Camilla

Oj va fint och mysigt ni verkar ha! Jag hoppas vi ses snart. Vi ska snart till Gbg och då tänker jag alltid att vi ska träffas sen kommer jag på att du inte är där =( Kram på er!

2011-05-01 @ 20:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0