Ni kanske har tröttnat...

...på att se bilder från våra tapasmiddagar, men en sak är i alla fall säkert. Vi har inte TRÖTTNAT på att äta tapas till middag! Oj, oj vad gott det är med serranoskinka som fullkomligt smälter i munnen, rödvin som kittlar smaklökarna gott och ost som rundar av så härligt. Om vi inte var tapasfrälsta redan innan så har vi sannerligen blivit det nu. Det är helt enkelt världens bästa snabbmat! Igår orkade jag inte gå och handla på eftermiddagen för att laga nån stor middag. Så istället för att köpa hem pizza som ät så lätt hemma i Sverige...så blev det tapas som snabblösning. Enkelt, fantastiskt gott och med hög mysfaktor dessutom.



Det här är guds gåva till människorna. Och som jag sa igår kväll: "Serranon slår Prociutton alla dagar i veckan!"


Lite fredagstrött...


Buffelmozzarella med jungfruolivolja direktimporterad från Milano och balsamico från Modena som också inhandlades i Milano...jag säger bara mm, så gott!

Mannen var på bra humör

Nu sitter vi i vardagsrummet hopkrupna med varsin dator och bara slappar. Bra musik strömmar ur högtalarna, frukostbrickan står kvar på bordet och ute skiner solen på en klarblå himmel. Så skönt med första helgen hemma på ett tag nu, så vi bara njuter :) Snart får vi dock vakna ur vår lördagskoma och gå och handla för kl.17 skall vi grilla burgers med lite vänner från Vasses jobb. Sedan skall vi se Champions Leaugefinalen på nån bar i stan tillsammans. Trevligt! Förrutom hamburgetillbehör så skall ingredienser till en mustig fisksoppa inhandlas. För det är vad vi tänkt bjuda Vasses handledare från Chalmers, Bo Hellsing, på när han kommer till San Sebastian i mon. Tyvärr är ju alla mataffärer stängda under morgondagen så därför måste allt inhandlas idag. Undra om man någonsin kommer att vänja sig vid det här med stänga mataffärer på söndagar...oftast brukar det ju innebära att vi inte har nåt att äta på söndagar. Hehe...

Hoppas ni också har en härlig helg i pipen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0