Latinorytmer i vår stad

Måndag förmiddag och solen skiner genom fönstret här i vardagsrummet. Läderfåtöljen här har blivit min nya favoritplats. Den är så skön och ser man ut också ;) Skall visst bli lika fint väder idag som det var igår och jag tvekar inte en sekund på det. Väldigt härligt med andra ord! Igår var vi på stranden i fyra timmar och njöt. Hade snacks, frukt och vatten i vår snygga kylväska som vi fick i påskas med oss så vi hade laddat upp för riktigt strandhäng. När vi kom dit så visade det sig att det var fotbollsturnering för barn på stranden. De hade satt upp flera planer med mål och ritat linjerna i sanden. Såg himla skoj ut och vi kollade någon match. De är ju för härliga i den åldern när de spelar. Är verkligen allt eller inget som gäller på plan! Föräldrarna till barnen och vad som såg ut att vara halva släkten var så klart där och hejade på också. Blev till och med lite spanskt hetsigt mellan två föräldrar på kanten...så där á la tuppfäktning ni vet, hehe.

Till middag blev det återigen burgers, med samma framgångs recept som ifrån i lördags. Cream cheese på hamburgare är inte dumt alltså! Och Vasse stekte gullök (rödlöken hade blivit dålig så den fick vi slänga) i balsamico som också var grymt gott på humburgaren måste jag säga. Har lagt in en bild här nedan på hur resultatet från helgens hamburgerfrossa blev :)

Söndagskvällen bjöd annars på latinska rytmer från Café Doka som vi besökte för första gången på inrådan av min svenska tjejkompis som bor här. Hon och hennes kille är danslärare och han var dj på det här stället igår. Vi kände oss kanske lite malplacerade i lokalen eftersom vi inte dansar salsa, men det var ändå skoj att vara där. Kan väl tilläggas också att det var liksom inte sån där "bara hoppa in och hänga med i gunget"-salsa heller utan det var verkligen pardans med avancerade turer. Så vi höll oss lite i skymundan ;) De flesta som var där och dansade var dessutom elever från dansskolan och det blev en dansuppvisning också. Vasse fick hälsat på två rumänska killar som var där med och som är elever på dansskolan. Dessa rumäner finns överallt! Vi drack några öl och sedan fick vi skuts hem i Annelis bil. Skönt att få vila fötterna lite efter allt barhäng ;) En liten annorlunda kväll för oss som berikade och nyanserade bilden av San Sebastian tyckte jag. Fick dessutom höra i bilen på väg hem att det där cafét var ett riktigt ETA-ställe tydligen, där många som kommer dit och som jobbar där sympatiserar med ETA. Mer vill vi kanske inte veta, men jaha, där ser man.

Annars kommer här lite bilder ifrån i fredagskväll också. Vi gick ut på stan, tog en promenad och en drink före middagen här hemma. När vi satt på uteserveringen gick en av sekreterarna från Vasses jobb förbi, hon hade varit på bio. Vi sa att det är lustigt ändå att vi inte springer på fler vi känner här lite oftare så där på stan. Har bara träffat vår frisör innan, sådär av en händelse. Mycket märkligt för så stort är det inte här.

Nu skall jag köpa biljetter till Eiffeltornet som vi tänkte åka upp i på torsdag när vi kommit till Paris. Syster S tipsade om att köpa biljetter på nätet innan, så slipper man förhoppningvis de långa köerna. Smart! Sånt gillar jag. Tänk om två dagar är vi i Paris! Måste börja packa snart....



:
Vasse mumsar på det bästa han vet








Fotboll på stranden!


Grymt snyggt hus bara ett stenkast ifrån oss, på väg ner mot stan


Här på uteserveringen vid San Vicente kyrkan satt vi och tog en drink i fredags


Belåtna fredagsnjutare


På promenad vid havet efter drinken


Svårt att få bra bilder utan blixt på kvällen, men tycker ändå att känslan fångats!




The Burger

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ah, vad ni har det mysigt.. Tänk att alltid ha det som semester fast ändå inte liksom.. O de spelar ju fotboll ända nere i vattnet. Konstiga spanjorer..

Kramar

2011-05-09 @ 21:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0