Balsamera själen en smula

Vill man så här inför sensommaren, när nästan en tidig höst står för dörren, passa på att balsamera själen en aning då kan man ställa till med lite enkel helgtapas! Varför inte på en söndag till exempel när man ändå är så där extremt helg-jag-vill-inte-gå-till-jobbet-trött och bara vill hänga i soffan framför en bra film?

Spring i väg till närmsta delikatessbutik och satsa dina surt förvärvade slantar på lite god serranoskinka, en smarrig ost eller två (vi hade Gruyère men Manchego är ju också en höjdare!), stora, salta oliver, pinfärskt bröd, aioli och kanske några croquetas att steka vackert gyllenbruna om du kan få tag på sådana. Vad som helst  i plockmatsstorlek går ju faktiskt hem så länge det balsamerar just din själ.

De här tapasen på bilderna som vi avnjöt i torsdagskväll (också en bra dag för tapas ;) gör i alla fall min själ redo för sensommarens sista ryck och balsamerar sannerligen för att så småningom också kunna välkomna en tidig höst med ett leende!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Men, nu hoppade den iväg igen ;-) sorry.

Mmm, det ser fantastiskt gott ut.

2011-08-28 @ 11:49:08
Postat av: Karin

Så delikat!

2011-08-28 @ 13:07:43
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Nicole

Tapas som är så mysigt!

Sv: förstår dig... jag går aldrig dit på högsäsong för det är liksom inte riktigt värt att stå i köer halva tiden man är där.. Men annars så är det riktigt kul ja! :)

2011-08-28 @ 23:37:42
URL: http://nicoleini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0